.

 

 

Bedankt voor uw bezoek! 11 februari 2020

                     

We waren blij met uw bezoek op de Infrarelatiedagen en hopen dat we u genoeg hebben geïnformeerd. De beursenquête heeft weer een hoog aantal tevreden bezoekers geregistreerd. Met nieuwe ideeën en inspiratie kunnen wij u het komende jaar nog meer te ondersteunen in uw bedrijfsvoering, met opleiding en advies op maat.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of een mailbericht sturen!

 

Infrarelatiedagen 2020

Op de infrarelatiedagen te Hardenberg kunnen wij u nader adviseren over onze mogelijkheden en werkwijze. U bent van harte welkom op onze stand!

 

 

Electrische accu met twee keer zoveel capaciteit 20 januari 2020

Het Israëlische bedrijf StoreDot werkt al jaren aan een Li-ion accu met twee keer de capaciteit van de huidige accu's. Door een dunne lamellenconstructie werkt de accu efficiënter en produceert minder warmte bij snel laden en ontladen. Met een anode van silicium in plaats van grafiet kan StoreDot een auto-accu binnen 5 minuten volledig laden naar een rijbereik van 500 kilometer. Silicium is binnen de accu veel beter in staat Li-ionen te binden. Onder andere Daimler Benz en BP nemen deel aan het project.

Met deze techniek wordt elektrische aandrijving in de Afvalinzameling en Reiniging binnen enkele jaren mogelijk zonder logistieke aanpassingen.

Ook het Nederlandse bedrijf Leyden Jar, ontstaan uit een vinding van ECN en TNO met hetzelfde principe, bouwt aan een fabriek in Brabant en hoopt medio 2020 de pilot plant in bedrijf te hebben. Daarnaast is het Zwitserse Innolith voorloper met accu-ontwikkeling. Zij maken gebruik van andere materialen en noemen nog geen directe marktintroductie van de accu.

Een duurzamere toekomst komt snel naderbij!

 

Emissietoekomst 11 augustus 2019

De wereld vraagt om nieuwe vormen van duurzaamheid. De Laat Beheeradvies kan u en uw medewerkers met training en advies helpen. Met een heldere visie en bruikbare oplossingen begeleiden wij u in het proces naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Wij ondersteunen u graag met een vrijblijvend advies en altijd een concreet resultaat bij de beperking van uw CO2 footprint!